Home / Betting / Är esports den nya bettingmarknaden?4 min läsning
E-Sport 2018

Är esports den nya bettingmarknaden?4 min läsning

Inga Kommentarer

Den här gången handlar det inte om online-slots . Låt oss spela ett eSports-spel eller, om du hellre föredrar, kan du prova lyckan med e-sportbetting. Inte bekant med villkoren? I det fallet kom du till rätt plats eftersom vi har gjort en noggrann forskning som försöker hitta och komprimera viktigaste informationen om en av de största tillväxtindustrierna i idrottens spelverksamhet. Här är allt du någonsin ville veta om eSports .

Vad är ett eSports-spel

eSports är ett uttryck som står för ”elektronisk sport” . Det hänvisar till ett spel som spelas på en dator eller en konsol. Spelet involverar individer eller lag som konkurrerar mot andra individer eller grupper via Internet. Och det är allt? Tja, inte riktigt.

Det är ingen hemlighet att konkurrenskraftig videospel har funnits någonsin sedan de första hemdatorerna uppfanns. Sedan, vad förändras? Människor spelade videospel förut. Men tillbaka i dagarna hade de inte internet. Och den ”lilla” uppfinningen förändrade spelet.

eSports spelmarknad beräknas vara värd 900 miljoner dollar med en potential att uppgå till cirka 30 miljarder dollar år 2020.

Ja, siffrorna ljuger inte. Även om du inte har hört mycket om eSports vadslagning hittills, är det på väg att förändras. Enligt en nyligen genomförd forskning finns det mer än en miljard individer över hela världen som gillar att spela videospel. Det betyder att en person i vart och ett delar passion för videospel.

De flesta av dessa spelare är vad vi kallar ”casual gamers” . Det här är människor som spelar spel varje gång i taget, och de gör det strängt för roligt. Casual spelare deltar i onlineturneringar och de älskar också att möta varandra i organiserade tävlingar. Ändå finns det en annan kraft i världen av eSport – professionella spelare.

Kan du tjäna pengar som professionell spelare

Med tanke på antalet eSports spelwebbplatser och det faktum att miljontals människor har kul att spela videospel är det inte konstigt varför vissa har bestämt sig för att tjäna pengar från eSports. Precis som i regelbundna sportspel, lockas proffs av stora tävlingar där de tävlar om miljoner dollar i prispengar.

För att bättre inser hur långt det går är det nog att nämna att professionella eSports händelser som stora turneringar spelas ofta framför levande publik i stora arenor och lämpliga arenor.

Om du trodde det var det, håll andan eftersom det finns mer. Förutom levande publik har eSports tävlingar blivit extremt populära för att titta på streamingtjänster som Twitch och YouTube. Dessutom bestämde vissa kända programföretag som ESPN att de gick med i festen som visar turneringar på sina kanaler. Och därför har professionella eSport-spelare hoppat in.

Hur är eSports Gambling annorlunda än regelbundet sportspel

Vad händer när en sportspelare vill prova betting på esport, kolla in dessa sidor, Bethard ComeOn , Coolbet eller något annat onlinecasino som erbjuder eSport-spel? Är det annorlunda än vanlig sportspel? Nej, det är helt detsamma. Precis som i traditionell sportspel, har du ett urval av sport, lag och spelare från vilka du väljer dina favoriter.

Det finns inga signifikanta skillnader mellan eSports spel och regelbundet sportspel.

Om du bryter hela spelstrukturen ner till små detaljer märker du att det enda som kan hänvisas till som skillnad är att i eSport satsar du på personer som tävlar i ett dataspel medan i traditionell sport handlar det om lag eller individer konkurrera genom att använda sina fysiska och mentala färdigheter.

eSport spel är i brand

Tack vare ett ökande antal populära eSports-spelalternativ, inklusive realtidsspel , hudspel , sociala vadslagning , fantasibetsning och utmaningsspel , är denna bransch redan ett mycket lukrativt företag.

Esport har till exempel en enorm armé av fans som gillar att använda virtuella valutor för att köpa, sälja och byta objekt.

Äntligen måste vi säga några ord om en stor eSports turnering eller ligor. Chanserna har du säkert hört talas om league of World Championships .

Känd som LoL i cirklarna av eSports och bortom, presenterar League of Legends en multiplayer-online-arenan inspirerad av Warcraft, en berömd videofranchise.

Vad tycker du om framtiden för eSports vadslagning? Kommer det att bli större än traditionella sportspel?

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up