Home / Betting / CS:GO Betting 20194 min läsning
CS:GO Betting 2019

CS:GO Betting 20194 min läsning

Inga Kommentarer

Om du är en dedikerad PC-spelare med en bibliotekschock full av stora namntitlar är sannolikheten att du äger eller, åtminstone har stött på, Counter-Strike: Global Offensive ( CS: GO ).Som den fjärde delen i den fantastiska First Person Shooter-serien (FPS) hade CS: GO mycket att leva upp till med sin release under 2012. Det är äldre bror Counter-Strike: Källa är en äkta titel bland spelare så förväntningarna var satt otroligt högt av serieens fanbase för Valves senaste release.

Spelet visade sig vara en hit, och fick utmärkta poäng på granskningswebbplatser och aggregatorer över hela webben. Detta ledde till att miljoner köpte, och som många småskaliga FPS-spel i närhet, öppnade CS: GÅ upp till att bli en häftig eSports-titel. Spelet spelas fortfarande professionellt av hundratusentals över hela världen tillsammans med en massiv bas av samtidiga spelare. Det fortsätter också att häva prisutmärkelser vänster höger och centrum för excellens i eSports.

En aspekt av CS: GO som ofta undergrävs är dess potential som en eSports spelmarknad . Till skillnad från några andra FPS-spel erbjuder CS: GO en stel och balanserad plattform där eSports-idrottare kan ta emot varandra för miljontals dollar i prispengar. De bästa online bokböckerna   har säkert kollat ​​på de massiva visningsnummer som CS: GO åstadkommer, och erbjuder marknader på resultatet av några av de största eSports-turneringarna i världen som spelar spelet.

CS: GO-bettingstrategi

Betting på en videospel är nästan exakt samma som vadslagning på en sport som fotboll . Prissättningen är exakt densamma – välj ett resultat, överväga din insats och placera dinsatsning. Men i jämförelse med många andra traditionella bettingmarknader är eSports satsningar säkert relativt nytt och mindre testat. Ett bra ställe att börja om du funderar på CS: GO-satsning är Twitch. Många spelare och lag strömmar direkt till sin publik på plattformen, och det kan vara bra att sätta in forskning innan man överväger en punkt på en stor konkurrens.Också, var noga med att hålla ett öga på följande när du deltar i vissa CS: GO-vadslagning.

Tidigare konkurrenskraftiga vinster

Det här är kanske den mest uppenbara sak att hålla koll på, men vissa eSports spelare kan gå vilse i långa odds. Se till att du noterar favorit och antal vinster som de tidigare haft. Om de är på en varm sträcka, se till att du är få en affär när man väljer dem för en satsning.

Vem är på Roster

CS: GO-team, till skillnad från fotbollslag, behöver inte ofta ersätta sina spelare, eftersom det är ett videospel och unfysiska. Vissa lag har dock roterande talanger. Så viktigt som att hålla ett öga på tidigare konkurrenskraftiga vinster är den enskilda spelarens individuella prestanda. Många spelare har YouTube-kanaler eller streamar på Twitch där du kan övervaka deras prestanda före en stor turnering.

CS:GO Betting 2019

CS: GO Betting Odds

Vid spel på ett Counter Strike-spel är det viktigt att ta hänsyn till den underförstådda sannolikheten för varje lag att vinna. Att veta hur man konverterar betting odds till underförstådda sannolikheter är viktigt för alla eSports satsningsstrategier, eftersom det kan hjälpa punters att bedöma det potentiella värdet på en viss marknad. Om den underförstådda sannolikheten är mindre än din bedömning, representerar den en värdesatsmöjlighet. Förutom att få tillgång till värde, håll alltid ett öga på nya bookmakers , som kommer att erbjuda stora värde satsningar när man börjar.

Bästa CS:GO-bettingmetoder

Om du ska satsa på ett CS: GO-spel är det viktigt att du åtminstone har en grundläggande förståelse för de spellägen som de två motsatta lagen tävlar i. Medan spellägena i CS: GO är mycket lika till dess föregångare, det finns några minuters förändringar.

Dödsmatch

Detta är en häftklubba för nästan alla eSports-skyttar. Förutsättningen är enkel – två lag kvadreras mot varandra. Första laget för att nå ett visst antal dödar segrar.

Kapprustning

Medan Arms Race sällan är ett konkurrenskraftigt CS: GO-läge, kan det ibland vara on-stream som en typ av övning eller tillfälligt läge för proffs. Du börjar med en kniv och ditt vapen förändras när du ackumulerar dödar.

Rivning

Rivning är spelet läge som spelas konkurrenskraftigt på CS: GO-turneringar, och är det spelläge som punters kommer att hitta sig att satsa på oftast. Lag är 5v5 och efter att ha dött spelas spelarna inte fram till början av nästa omgång (liknande Sök och förstör i konkurrenskraftiga Call of Duty-spel).

Målet är att antingen döda alla fiender eller spränga bomben på en av två bombplatser. För varje död ska du gissa med ett nytt vapen i nästa omgång. Att säkra mer än en död ger dig en granat. Efter 10 rundor, byter lag sida och vinnaren är den första som vinner 11 rundor.

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up