Home / Bonusar / Guide: De bästa tiderna att spela (och vinna) progressiva jackpotspel!4 min läsning
Jackpotspel - Sök och finn ditt jackpotspel!

Guide: De bästa tiderna att spela (och vinna) progressiva jackpotspel!4 min läsning

Inga Kommentarer

Spel med en progressiv jackpot är kungar i online casino världen. Spela titlar som Mega Moolah, Major Millions och Gladiator spelautomater för att vinna stort!

Mega Moolah kom in i Guinness World Record för att betala ut en jackpot på 17.880.900 euro.

Som sagt, precis som att spela lotteriet tar det en stor skiva av lycka att vinna livsföränderliga summor pengar – men kan du öka dina chanser? Tja, kanske, om du tänker på rätt och fel tid att spela. Du sparar också pengar och har roligare.

 

Spela jackpotspel när din budget tillåter det

När du spelar ett progressivt jackpott spel är det viktigt att dina spins kvalificerar sig för en chans att vinna maximipriset. Kraven kan variera från spel till spel, så kontroll av spelets uppställning är avgörande. annars kan du sluta slå en vinnande combo på skärmen, men bara få en bråkdel av jackpotpoolen (ingen mängd glass eller thrashing det i gymmet kommer att få dig att må bättre om det händer!).

Så kontrollera spelets regler för att se hur många mynt och hur mycket pengar per snurr du behöver riskera. Bestäm sedan om du vill spela flera olika spel eller en satsa på jackpotspel. Det är värt att notera att vissa progressiva jackpottar låter dig vinna hela jackpotten med en mindre insats, men oddsen att vinna den minskar.

Andra spel kräver att du satsar med en komplett uppsättning mynt eller visst värde för att kunna vinna full jackpot. När du väl har hittat dina favorit progressiva spel kan du budgeta i enlighet med detta och planera när du ska spela och hur många spins.

 

Spela jackpotspel när jackpotten är enorm

Storleken på progressiva jackpots är beroende av tid och volym – med de två kombinationerna för att skapa galen jackpotpooler. Dessutom, när pengarna bygger och storleken på jackpotten blir viral, börjar den ta emot fler och fler spins. Det skapar som den  kända investerare Warren Buffet skulle kalla det ”stora snöbollar”.

Det är vanligtvis när de stora hitterna börjar spela maskinerna, inklusive vissa spel syndikat. Realistiskt, även om vissa progressiva jackpots återställs efter en seger. Men det kan också vara meningsfullt att hålla reda på jackpottarna i olika spel och speltillverkare (till exempel Playtech, Microgaming och NetEnt) och spela spelen med de bästa premierna från vecka till vecka.

 

Spela när jackpotten inte har vunnits på flera år!

Spelodds är en rolig sak. I teorin har alla kvalificerade insatser av samma slag samma chans att vinna jackpotten. Alltså om oddsen för en jackpot-spin är en miljon till en, är de alltid en miljon till en!

Men paradoxen är att ju längre en jackpot inte vinns, desto större är chansen för någon att vinna den. Om du hittar en jackpot som inte vunnits på flera veckor ta då chansen!

 

Rädda pengar vinner aldrig

Begreppet lycka är kontroversiellt och öppet för filosofisk debatt. Men om pokerspecialister och seriösa spelautomater lever av det, kan det bara vara värt att lyssna på din intuition. Det är grunden till att inte spela med ett dåligt humör, eftersom det kan leda till dåliga beslut.

Och om du prenumererar på teorin om humör som påverkar lycka, kan det också vara bara biljetten för att styra dina progressiva jackpot-sessioner. Intressant har det varit flera flera miljoner jackpot vinnare som har vunnit på sin första gång någonsin, eller med små insatser och en låg volym.

Skapa en Jackpot spelrutin

Ett tips för att hitta roliga jackpotspel är att ställa in en förnuftig vecko- eller månadsbudget och hålla fast vid det. Till exempel kan det vara 100 spins i månaden på en viss maskin. Att vinna är slumpmässigt och inte inatt relaterat till spelvolymen, spelar vid en viss tid eller vet när en maskin är varm eller kall. Verkligheten är, du måste vara i den för att vinna den.

 

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up