Home / Nyheter / Kambi mot rekordutbud av spel till Ryder Cup2 min läsning
Ryder Cup 2018

Kambi mot rekordutbud av spel till Ryder Cup2 min läsning

Inga Kommentarer

Sportsbook-leverantören Kambi förväntar sig golfens främsta laghändelse för att överträffa tidigare bettingrekord.

Kambi beräknar ett rekord i antalet spel och bets under helgens Ryder Cup som sportleverantören rullar ut en fördjupad utbud av pre-matchen och in-play betting marknader för sina kunder på båda sidor av Atlanten.

Ryder Cup, är en golftävling där de bästa golfare från USA och Europa kämpar mot varandra. Tävlingen går av stapeln på Le Golf National i Paris i morgon och Kambi ger bettare en marknadsledande erfarenhet före och under varje av tävlingens tre dagar.

Inför den första matchen erbjuder Kambi ett brett spektrum av marknader utöver marknadsstandard, includingsuch topplag punkter målskytt, topp rookie och topp wild card, samt en rad specialspel inkluderat antalet poäng som görs av enskilda spelare och hole-in-one-relaterade marknader.

Under tiden kommer alla 28 matcher över de tre dagarna att erbjudas live-betting, med resultatet av varje hål handlas på-löpning, förutom att live spel på matchvinnare, ledare efter nio hål och hur matcherna kommer att sluta.

Vidare, Kambi kommer detta året införa en mängd spännande omedelbara marknaderna för funktions matcher, med livespel som om två träffar fairway, slår i bunker, i vattenhindret och mycket mer.

Med sitt marknadsledande erbjudande och ökad satsningsränta från båda sidor av Atlanten efter den senaste inträdet i USA förutspår Kambi årets Ryder Cup att vara den största någonsin.

”Vi är mycket glada över vad som kommer att ske de närmaste dagarna”, säger Johan Munthe, Kambi chef för Pre-Match. ”Ryder Cup har alltid varit populärt bland Europa-baserade spelarna och, men efter att den utan tvekan den största golfare genom tiderna i Tiger Woods är tillbaka, ser vi också gott om intresse från våra nya amerikanska spelare i vår marknadsledande pre match erbjudande.”

”Tillsammans med vår hål-för-hål-direktsändning och oöverträffat utbud av omedelbara marknader förväntar vi oss rekordomsättning och återigen bevisar Kambi att en hög kvalitativ sportbook inte bara kan erbjuda en handfull spel. Man måste kunna erbjuda en best-in-class UX över alla sporter ”, sa han.

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up