Home / Betting / Lay Betting Strategi3 min läsning
Lay Betting Strategi

Lay Betting Strategi3 min läsning

Inga Kommentarer

Betting är det sätt på vilket punters ges möjlighet att satsa mot ett visst utfall. I stället för den ortodoxa sättet att satsa, vilket är ett resultat av det resultat du tycker är mest troligt, ger lekbetting du chansen att satsa mot det troliga resultatet som händer, vilket ofta ger dig bättre odds.

Exchange Betting

Betting är endast möjligt på en utbyteswebbplats, som Betfair Sports. Exchange vadslagning   involverar olika personer som erbjuder andra människors odds, beroende på risken för ett visst utfall som utvecklas. Lågspel är således också utbyte av odds, men i ”omvänd”. I en lek satsning kommer en person att erbjuda någon annan oddsen för ett resultat att inte hända.

Ansvar

Tyvärr, när du satsar på ett resultat som inte ska hända, måste du, när du lägger insatsen, ange ”ansvaret” för din insats i din insats. Det betyder att din insats, eftersom du satsar mot utfallet, måste vara större än vad du skulle satsa på om en händelse skulle hända. Men bonusen är att sannolikheten för att utfallet inträffar (om du lägger det) är större.

Exempel | Att lägga i hästkapplöpning

Ansvaret beror på sannolikheten för ett utfall. Till exempel i en hästkapplöpning är ansvaret för ett 20/1 skott extremt stort, eftersom sannolikheten för att hästen inte vinner är mycket sannolikt. Därför är det förmodligen bättre att lägga favoriten i en tävling om du inte tror att hästen kommer vinna eftersom skulden blir mindre.

Ta Derby i år. Vinnaren Camelot skulle ha varit ett fantastiskt pris att lägga på Betfair, och skulden skulle ha varit väldigt liten. Men hästen vann och de som slutade efter skulle ha krävt ett mycket större ansvar. Därför är det klokt att välja en häst som är en kortfattad favorit , men är inte spikad för att vinna.

Ett bra sätt att demonstrera detta är So You Thinks seger i förra årets Prince of Wales ”Stakes at Royal Ascot. Marknaden innebar att ingenting kunde slå den australiensiska undrarhästen, men när den kom till linjen, blev den Coolmore- ägda Group 1-vinnaren sliten av den Godolphin-ägda Rewilding. Inte många förväntade sig detta resultat; Men de som låg mot So You Think skulle ha räknat sina mynt, särskilt eftersom skulden på hästen skulle ha varit extremt låg.

Övrig sport att lägga

Hästkapplöpning   åt sidan kan läggning vara ett fruktbart sätt att vinna pengar i andra sporter som fotboll och golf . I fotboll är det givetvis en mindre mängd resultat och om det inte finns en stark favorit – det slag du kan se i ett FA Cup-spel – är oddsen för en leksats sannolikt inte så tilltalande. Men det är definitivt värt att fiska runt valutamarknaden på Betfair Sports, för det finns vanligtvis många alternativ.

Nackdelar

Kanske är den nackdelen med en leksats att det finns begränsade möjligheter att använda den. Lågsatsningen ges vanligen endast för vissa marknader, och dessa är ofta vinna / förlora.Låt inte det släcka dig, eftersom kanna punters lätt kan göra en snabb bok eller två om de spelar sina kort rätt.

Var säker på att besök Betfair Sports idag för att se hur du kan satsa med en spelutbyte.

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up