Home / Uncategorized / NBA Finals 2019 Betting9 min läsning
NBA Finals 2019 Betting

NBA Finals 2019 Betting9 min läsning

Inga Kommentarer

Är du ettfan av NBA Betting? Då vill du kolla in vår   ultimata NBA Finals betting guide nedan.

Som fans av basketbetting vet att även om det finns färre överraskningar än i andra sporter, finns det massor av åtgärder att satsa på.

 

NBA Finals Odds 2019

Team Fraktionerad Decimal
Golden StateWarriors 10/21 1,48
Milwaukee Bucks 17/2 9,50
TorontoRaptors 9/1 9,50
HoustonRockets 10/1 11,00
Philadelphia 76ers 12/1 13,00
Boston Celtics 16/1 17,00
Oklahoma CityThunder 25/1 26,00
DenverNuggets 30/1 31,00
PortlandTrail Blazers 60/1 61,00
San AntonioSpurs 60/1 61,00
Utah Jazz 60/1 61,00
IndianaPacers 150/1 151,00
Brooklyn Nets 150/1 151,00
Orlando Magic 150/1 151,00
Los Angeles Clippers 150/1 151,00
Detroitkolvar 200/1 201,00

 

Betting NBA Postseason

Medan allt kan hända i NBA Playoffs, verkar historiska trender vara starka för att bestämma resultat, något att tänka på när spelar NBA Playoffs .

Det mest skarpa exempel på detta är det faktum att inget lag som har förlorat de tre första spelen i en serie någonsin har kommit tillbaka för att vinna den serien.

Denna prestation har uppnåtts i andra sportliga ligor, men aldrig i NBA som leder till många icke- eliminerande spel som ger ”måste-vinna” skillnader. Bara tre lag i NBA-historien har till och med kommit tillbaka för att tvinga Spel 7 och det hände bara en gång (1951) i NBA-finalen.

Det har dock varit 11 lag som har kommit tillbaka från 3-1-underskott i NBA-historia och fyra av dessa lag vann NBA-mästerskapet. Den senaste uppnåendet av denna prestation kom 2016 när Cleveland Cavaliers besegrade Golden State Warriors som markerade första gången ett lag någonsin hade blivit en 3-1-ledning i NBA-finalen.

Medan denna händelse är frisk på många NBA-fans sinnen är det viktigt att komma ihåg att sådana comebacks är extremt sällsynta och i många fall inte värda att satsa på.

Seeding har också spelat en oerhört relevant roll för att bestämma och förutsäga eventuella NBA-mästare som nr 1 frön har vunnit 52 titlar, vilket uppgår till 74,3 procent av alla mästerskap som vunnits sedan 1947.

Bara 10 andra frön har någonsin vunnit NBA-titlar, den sista som gör det till 2012 Miami Heat. Endast sju tredje frön, ett fyra frö och ett sex frö har fullgjort prestationen, medan ingen fem, sju eller åtta frön någonsin har gjort det.

Betting NBA Finals Odds

På samma sätt som under den ordinarie säsongen använder sportböcker en   punkt-spridningssystem   att förutse vinnaren av varje tävling och segerns vinstmarginal. Bookmakare etablerar också en över under för hur många poäng som görs av båda lagen i kombination och huruvida numret blir högre (över) eller lägre (under) eller inte.

Till exempel, om Golden State är favoriserad över Cleveland med 12 poäng och det förväntas vara ett högt poängspel, skulle Golden State odds se ut så här: GS -12.0, +215. Clevelands oddsen skulle se ut så här: CLE +12.0, +215. För att täcka spridningen skulle Golden State behöva vinna med mer än 12 poäng. För att slå spridningen skulle Cleveland behöva vinna spelet eller förlora med mindre än 12 poäng.

Bettors kan också satsa moneylines, både på enskilda spel och i serien som helhet .

Moneylines är baserade på positiva och negativa siffror och anger hur mycket pengar en bättre måste satsa för att vinna 100 £ eller hur mycket en 100-satsning skulle vinna. Negativa siffror anger hur mycket du måste satsa för att vinna 100 kronor. Till exempel, om Golden State har en moneyline på -1200 betyder det att du måste satsa £ 1200 för att vinna 100 kronor.

Positiva siffror anger hur mycket du vinner från en satsning på £ 100. Så om Cleveland har en moneyline på +350, skulle det innebära en vinst på £ 350 på en £ 100 satsning.

Sportböcker erbjuder också möjligheten att satsa på vem som ska leda efter varje kvartal, i halvtid och genom tre fjärdedelar med möjlighet att göra in-play betting också. Bettors kommer också att ha en mängd olika satsningsalternativ.

Satsar på NBA-finalerna

Liksom under den ordinarie säsongen använder sportböcker en punkt-spridningssystem att förutse vinnaren av varje tävling och segerns vinstmarginal. Bookmakare etablerar också en över under för hur många poäng som görs av båda lagen i kombination och huruvida numret blir högre (över) eller lägre (under) eller inte.

Till exempel, om Golden State är favoriserad över Cleveland med 12 poäng och det förväntas vara ett högt poängspel, skulle Golden State odds se ut så här: GS -12.0, +215. Clevelands oddsen skulle se ut så här: CLE +12.0, +215. För att täcka spridningen skulle Golden State behöva vinna med mer än 12 poäng. För att slå spridningen skulle Cleveland behöva vinna spelet eller förlora med mindre än 12 poäng.

Bettors kan också satsa moneylines, både på enskilda spel och i serien som helhet .

Moneylines är baserade på positiva och negativa siffror och anger hur mycket pengar en bättre måste satsa för att vinna 100 £ eller hur mycket en 100-satsning skulle vinna. Negativa siffror anger hur mycket du måste satsa för att vinna 100 kronor. Till exempel, om Golden State har en moneyline på -1200 betyder det att du måste satsa £ 1200 för att vinna 100 kronor.

Positiva siffror anger hur mycket du vinner från en satsning på £ 100. Så om Cleveland har en pengelinje på +350, skulle det innebära en vinst på £ 350 på en £ 100 satsning.

Sportböcker erbjuder också möjlighet att satsa på vem som ska leda efter varje kvartal, i halvtid och genom tre fjärdedelar med möjlighet att göra   in-play vadslagning också. Bettors kommer också att ha en mängd olika satsningsalternativ.

Sportböcker erbjuder också möjligheten att satsa på vem som ska leda efter varje kvartal, i halvtid och genom tre fjärdedelar med möjlighet att göra in-play betting också. Bettors kommer också att ha en mängd olika satsningsalternativ.

Det finns massor av satsningsalternativ under NBA-finalen, både för serien och individuella spel. Bettors kan också satsa på vem som ska vinna   Mest värdefulla spelare tilldela.

Till exempel kommer några av lagspatsarna för 2018 NBA-finalerna att vara ett spelvinnande skott vid summeren, en utstötning eller en upphängning? Vad blir den högsta vinstmarginalen? Kommer det att finnas ett övertidsspel? Kommer serierna att gå fyra, fem, sex eller sju spel?

Det finns vanligtvis spelprov på de flesta stora spelareens scoring, assists och / eller rebounds, samt head-to-head proposition mellan motsatta spelare.

Bland de intressanta individuella prognoserna i 2018 NBA-finalerna ingår LeBron James i genomsnitt en trippel-dubbel (10 eller fler poäng, 10 eller fler rebounds och 10 eller fler assists) och Kevin Durants trepunkts-fältmålprocent.

När du satsar längden på serien, kom ihåg att fyrspelssvep är atypisk – som förekommer i bara nio i de första 72 NBA-finalerna – medan den vanligaste serienlängden har varit sex matcher (26 av 72). Fem- och sju-spel-serien händer med ungefär samma frekvens, vardera cirka 25 procent av tiden.

Förutsägar NBA-finalerna

Stigningen av så kallade ”superteams” i NBA (squads med tre eller fler stjärnor) har lett till ganska förutsägbara resultat i NBA-finalen. Från 2013-2018, i varje säsong men en en nr 1 frö eller vadslagning favorit har vunnit NBA-titeln.

Den enda säsongen som ett nr 1-seed inte vunnit under den perioden var 2017-2018, när krigarena kämpade skador under den ordinarie säsongen och slutade som nr 2-fröet i västkonferensen. De var fortfarande -1075 för att slå Cavaliers, som de gjorde.

Den enda underdogen under det spannet för att vinna titeln var Cleveland (+180) under säsongen 2015-2016. Det Cavaliers laget var också den enda truppen som någonsin vunnit en NBA-finals efter att ha släppt 3 matcher till 1.

Under säsongen 2017-18 har bara sju tredje frön, en fjärdedel frö och en sjätte frö vunnit titeln. Ingen fem, sju eller åtta frön har någonsin gjort det.


2019 NBA Finals FAQS

 • När börjar 2019 NBA-finalen? 
  2019 NBA-finalen är planerade att börja torsdagen den 30 maj 2019.
 • Hur många spel finns i en NBA-finaler? 
  NBA-finalen, som resten av playoff-rundorna, består av mellan fyra och sju matcher med första laget till fyra segrar som tar hem trofén.
 • Var spelas NBA Finals spel? 
  Varje NBA-playoffrunda har ett lag med hemdomstolsförmåner baserat på regelbundna säsongsprestationer. Finals första två matcher spelas på lagets arena, följt av två på andra lagets arena. Om fler spel är nödvändiga spelas Spel 5 tillbaka på laget med hemmaplanens arena, Spel 6 på andra lagets arena och sedan är det tillbaka till den ursprungliga arenan där serien startade för Game 7.
 • Vilket lag har vunnit flest NBA-finaler? 
  Boston Celtics har vunnit de mest NBA-mästerskapen med totalt 17. Los Angeles Lakers är andra på listan med 16.
 • Hur är domstolenens fördel bestämd för NBA-finalen? 
  Laget med det bättre rekordet under NBA-ordinarie säsong kommer att beviljas fördelen för NBA-finalen.
 • Var kan jag titta på NBA-finalen? 
  NBA-finalerna kommer sändas nationellt på ABC.
 • Kan jag satsa på NBA-finalerna? 
  Ja, men du måste leva i ett land med legaliserad sportspel att göra det.
 • Vem är favorit för att vinna 2019 NBA-finalen? 
  Golden State Warriors är favoriterna att repetera och vinna 2019 NBA-finaler med odds på 10/21 (1,48).

Vägen till NBA-finalerna

NBA-finalerna kulminerar en två månader lång playoffsäsong efter en reguljär säsong för 82 matcher och är en favorit bland toppspelmarknader världen över.

Den överväldigande majoriteten av NBA-mästare – mer än 70 procent – har varit nr 1-frön, vilket innebär att de hade den bästa rekorden i deras respektive konferens. Långa skott ses sällan i NBA Finals, än mindre vinna dem. Ändå ger den bästa 7-serien enorma satsningsmöjligheter.

NBA delas upp i två 15-team konferenser, östra konferensen och den västra konferensen, med 29 lag som är belägna i USA och en i Kanada. De översta åtta lagen i varje konferens gör playoffs och är seeded 1 till 8, skapa en konsol. Lag går fram längs den fästet och återges inte. Därför möter vinnaren av 1-8 matchupen 4-5 vinnaren, och 2-7 vinnaren möter 3-6 vinnaren.

Från och med säsongen 2015-16 började NBA sätta ut sina playofflag genom övergripande register inom varje konferens i stället för genom att belöna delningsvinster. Tidigare fick divisionens vinnare de tre bästa frön, även om en icke-divisionsvinst hade en bättre rekord än en av divisionens vinnare.

Alla rundor är bäst av 7-serien, med laget som har det bättre rekordet värd Spel 1, 2, 5 och 7. I NBA-finalerna får konferensmästaren med bättre rekord hemdomstolens fördel.


Senaste NBA-finalerna

År Vinnande Team Vinnarnas odds Serier Förlorande lag
2018 Golden State Warriors 4/43 4-0 Cleveland Cavaliers
2017 Golden State Warriors 1/3 4-1 Cleveland Cavaliers
2016 Cleveland Cavaliers 9/5 4-3 Golden State Warriors
2015 Golden State Warriors 5/11 4-2 Cleveland Cavaliers
2014 San Antonio Spurs 20/31 4-1 Miami-hetta
2013 Miami-hetta 5/11 4-3 San Antonio Spurs
2012 Miami-hetta 31/20 4-1 Oklahoma City Thunder
2011 Dallas Mavericks 31/20 4-2 Miami-hetta
2010 Los Angeles Lakers 10/19 4-3 Boston Celtics

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up