Home / Bonusar / New York Red Bulls närmar sig deal med sportboksföretag3 min läsning
New York Red Bulls närmar sig deal med sportboksföretag

New York Red Bulls närmar sig deal med sportboksföretag3 min läsning

Inga Kommentarer

New York Red Bulls kanske äntligen har hittat en partner för att köpa namngivningsrättigheterna till deras New Jersey-stadion, och den partnern ser ut att vara ett spelbolag.

Den nuvarande Red Bulls Arena har blivit uppkallad efter lagsponsor och ägare Red Bull GmbH sedan den ursprungligen öppnades 2010. Namnrättigheterna har varit på marknaden sedan 2015 när Red Bulls ryktades för att handla dem runt. Namnrättigheterna beräknas vara värda över 4 miljoner dollar per år.

New York Red Bulls är först i MLS

Affären med möjliga bookmakers skulle vara den första i MLS. Bara en handfull lag över alla sporter i USA har tecknat avtal med bookmakare. Medan affären inte har tecknats och förseglats ändå är det meningsfullt att New York Red Bulls skulle vara det första MLS-laget för att slutföra en MLS-satsning, eftersom de röda tjurarna spelar, trots sitt namn, i New Jersey.

Nyheten rapporterades dessutom på MLS-webbplatsen själv och gav godkännandesegeln att gå vidare med affären. New York Red Bulls general manager Marc de Grandpre står på rekord som säger att ligan stöder de samtal som New York har och ligan indikerar som sådan genom att säga ”The Red Bulls är det enda MLS-laget som spelar i en stat där sportspel är lagligt , ”På deras hemsida.

Meddelandet kommer under mitten av lagets körning på MLS Cup. Efter att ha besegrat Columbus Crew 3-1 på aggregat spelar Red Bulls mot Atlanta United i slutet av november i Eastern Conference Final.

New Jersey och är heta på marknaden

Red Bulls kommer att bli det tredje laget i New Jersey för att få en affär med ett bokbolag. New Jersey Devils var första laget på tåget och meddelade i början en överenskommelse med William Hill som kommer att se en William Hill lounge (inte sportbok) som öppnades på Devils hemmaplan, Prudential Center.

Sedan det första avtalet med William Hill har djävlarna också tecknat avtal med FanDuel och Caesars Entertainment. Caesars kommer också få en lounge i Prudential Center. I en nyare affär som involverade Devils (men inte lika direkt) nådde William Hill och MSG Networks ett arrangemang den 15 november som kommer att ge in-game integration, märkesinnehåll och kommersiella platser under Devils broadcasts som flyger på MSG Networks.

Dessutom skrev New York Jets sin egen affär nyligen med en världsberömd bookmaker. The Jets och 888 gick med på en affär som kommer att se 888.com banners runt MetLife Stadium (som ligger i East Rutherford, New Jersey). Denna affär har emellertid blivit uppfylld med betydligt mindre beröm och mer kritik. Trots Dallas Cowboys och Baltimore Ravens partnering med WinStar World och Caesars Entertainment, ses jetsna att tåla linjen för mycket för vissa människor.

Trots att NFL slappnar av sitt förbud mot kasinoannonsering är lag fortfarande förbjudet att annonsera sportspel direkt. Medan bannersna som ses på Jets-spel inte aktivt annonserar sportspel, har laget kritiserats för att skicka folk till en webbplats som framträdande annonserar sina sportspelprodukter.

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up