Home / Betting / NFL Super Bowl 2020 Betting6 min läsning
NFL Super Bowl 2020 Betting

NFL Super Bowl 2020 Betting6 min läsning

Inga Kommentarer

Välkommen till den ultimata Super Bowl betting guide!

Nedan hittar du allt som en spelare behöver för det stora spelet, inklusive en lista över de bästa online-idrottsböckerna för att satsa med exklusiva anmälningsbonusar för de sportböckerna samt de senaste Super Bowl-oddsen.

Men det är inte det, du hittar också all information du behöver veta om spelet, expertbettingguider och en fullständig sammanfattning av vad du bör tänka på när du spelar Super Bowl.

New England Patriots, Kansas City Chiefs och Los Angeles Rams är alla favoriter för att vinna Super Bowl 2020.

 

Super Bowl 2020 Odds

Team Super Bowl 2020 Odds
Kansas CityChiefs 750
Los Angeles Rams 750
New England Patriots 750
New Orleans Saints 1100
Indianapolis Colts 1400
Los Angeles Laddare 1400
Philadelphia Eagles 1600
Chicago Bears 1700
Cleveland Browns 2000
Baltimore Ravens 2200
Minnesota Vikingar 2200
PittsburghSteelers 2200
Atlanta Falcons 2500
Dallas Cowboys 2500
Green BayPackers 2500
SeattleSeahawks 2500
HoustonTexans 2800
New York Giants 3300
San Francisco 49ers 3300
Jacksonville Jaguars 4000
New York Jets 4000
Tampa BayBuccaneers 4000
Tennessee Titans 6000
Carolina Panthers 6600
Buffalo Bills 7500
Denver Broncos 7500
Arizona Cardinals + 10000
Detroit Lions + 10000
Washington Redskins + 10000
Cincinnati Bengals + 12500
Oakland Raiders + 12500
Miami delfiner + 15000

 

Ofta frågade frågor

 • Vad är klockan för Super Bowl?
  Avsparktiden för Super Bowl LIV är ej bestämt ännu. Super Bowl LIII sparkade av vid 6:30 ET.
 • Var spelas Super Bowl?
  Super Bowl 2020 kommer att spelas på Hard Rock Stadium i Miami Gardens i Florida.
 • Vilken kanal är Super Bowl på?
  Super Bowl LIV kommer att visas på Viasat i Sverige.
 • Kan jag satsa på årets Super Bowl?
  Ja, om du bor i en av de stater som har legaliserat sportspel. Tack vare upphävandet av PASPA kommer Super Bowl 2020 att vara den andra sedan expansionen av sportspel utanför Las Vegas.
 • Var i USA kan jag satsa på Super Bowl 2020?
  Amerikaner kan satsa på Super Bowl i 8 stater över hela landet, inklusive: Nevada, New Jersey, Pennsylvania, Mississippi, New Mexico, West Virginia, Delaware och Rhode Island.
 • Vem är favorit att vinna Super Bowl LIV?
  New England Patriots, Kansas City Chiefs och Los Angeles Rams är alla +750 favoriter för att vinna Super Bowl LIV.

Vad att tänka på när man satsar NFL Super Bowl

Massor av åtgärder på spelet

När det gäller Super Bowl-satsning är marknadstäckningen utöver omfattande med ett överflöd av satsningsalternativ från moneylines, sprider och poängsumlar till spelare och team rekvisita till halvtid rekvisita.

Och inte bara marknaderna är omfattande, handlingen på spelet ersätter alla andra amerikanska vadslagningsevenemang utanför marsgalenskapen.

På grund av sitt oerhört höga TV-tittande, köper annonsörer att köpa den eftertraktade luften som miljontillverkar för att titta på spelet, med många fans och spelare som värd themed ”Super Bowl Viewing Parties”.

Denna enorma popularitet och tunga satsningsåtgärder gör att värdet över marknaderna är svårt för nybörjare och erfarna spelare.

Lyckligtvis skrämmer våra expertbetting guider igenom de massiva bettingmarknaderna över alla de främsta oddsmakersna för att hitta de bästa satsningarna att överväga.

Prop satsningar

Förutom traditionella satsningar på spridningen kommer sportböcker att lägga ut en stor samling prospatsatser för varje spel. Prop satsningar är satsningar på en specifik åtgärd som uppträder eller inte uppstår.

Den snygga grejen om en prop satsning är hur du kan satsa på någonting.

När det gäller Super Bowl prop satsningar kan du satsa på resultatet av allt från en specifik spelares prestation till färgen på skor som bärs av halvtidsspelaren.

Prop satsningar kan delas upp i två typer av satsningar: skickliga prop satsningar och nyhet eller roliga prop satsningar.

Spel på specifika aspekter av spelet eller en speciell spelares prestation är skickliga rekvisita. Roliga rekvisita kan handla om allt från folklängdens längd till Gatorads färg som kommer att dumpas av det vinnande laget.

Prop satsningar ger fler chanser för NFL-experter och nya fans av spelet att vinna. Det betyder att det sannolikt kommer att finnas en Super Bowl prop satsning som är perfekt för dig.

Typer av rekvisita

 • Satsa på vilket lag som ska vinna myntkastet
 • Satsa på vilket lag som gör första poäng
 • Satsa över/under på varv en spelare kör, mottar eller skickar för
 • Satsa på vilken färg det är på Gatorade som hälls över det vinnande laget.
 • Satsa på hur länge folkljudet tar.

 

Halvtidsspel

Halvtidsshow är en tradition på alla nivåer av amerikanska fotbollsspel. Super Bowl är inte annorlunda, och dess halvtidsshow spelar en stor roll i händelsen.

Berömda musiker tar på scenen och spelar till en rapturös publik i 30-35 minuter med massivt spektakel.

Det är allmänt noterat att Super Bowl-halvtidsutställningen är en högpunkt i en konstnärs karriär, med tanke på omfattningen av det reklam- och kommersiella värdet som tillskrivs evenemanget.

Föreställningen betalar sterling hyllning till popkultur, med förväntan på prestanda, ibland i parallell med förväntan på själva spelet.

Topp NFL-sportböcker älskar att komma in på åtgärden, med marknader som erbjuds på allt från första låt till garderobsfel.

Noterbara uppträdanden inkluderar Whitney Houstons ikoniska återgivning av ”The Star-Spangled Banner” 1991, och Bruce Springsteens efterlängtade prestation under vinter 2002.

 

Populär halvtid Props

 • Satsa på vilken färg halvtidens underhållning kommer att ha på sig.
 • Satsa på vilka låtar halvtidsunderhållningen ska utföra.
 • Satsa på vilka speciella gäster som kommer att visas under halvtid showen.

 

Vägen till NFL Championship

32-laget NFL består av två konferenser, den amerikanska fotbollskonferensen (AFC) och den nationella fotbollskonferensen (NFC). Båda konferenserna består av 16 lag vardera.

Dessa konferenser delas upp i fyra mindre (nord, syd, öst och väst) divisioner av fyra lag. Varje divisionsvinnare tjänar en automatisk resa till NFL-slutspelet (och hamnar på att bli föremål för mycket Super Bowl-satsningar).

De två icke-vinnande divisionerna med den bästa rekordet gör också slutspelet. Dessa är kända som vildkortslag. Slutspelet har fyra runder totalt, med fjärde rundan som titelspel, Super Bowl.

Wild Card weekend är den första omgången av playoffs. Den tredje seeded divisionen vinnaren är värd för sjätte-frösvilda kortet och det fjärde fröet är värd det femte.

Den första och andra frön från varje konferens mottar en ”hejdå”, som berättigar dem att automatiskt gå vidare till divisionsspelen, där de tävlar mot vinnarna av Wild Card Weekend.

Nr 1-fröet värderar det värsta överlevande fröet av den första rundan och Nr 2-fröet spelar det andra laget i  Divisional Playoffs .

De två överlevande lagen från varje konferens Divisional Playoff spelar mot varandra i   AFC och NFC Conference Championship . Dessa spel är värd av det högre fröet, med vinnarna fortsätter att slåss ut det i Super Bowl.

Senaste vinnarnas odds

Super Bowl Vinnande Lag Odds Score Motståndare
LIII (2019) NE patrioter -139 13-3 LA Rams
LII (2018) PHI örnar 200 41-33 NE patrioter
LI (2017) NE patrioter 125 34-28 (OT) ATL Falcons
50 (2016) DEN Broncos 175 24-10 CAR pantrar
XLIX (2015) NE patrioter -112 28-24 SEA Seahawks

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up