Home / Betting / NHL Betting9 min läsning
NHL Betting

NHL Betting9 min läsning

Inga Kommentarer

Med divisions-, konferens- och till och med århundrade gamla rivalier slår det drama som National Hockey League erbjuder ett personligt ackord med   ishockey vadslagning   fans av alla erfarenhetsnivåer. Lag straffar fysiskt varandra nästan nattligt över en 82-säsong Med 24 amerikanska klubbar och sju från Kanada. De All-Star Game och playoffs erbjuder ännu mer spänning, eftersom deras grusande sju-spelformat gör ett utmärkt jobb, vilket innebär att de två bästa lagen vid tiden möter varandra i slutet av säsongen.

 

NHL Betting Lines & Odds

Moneylines erbjuds på bästa ishockey betting webbplatser baseras på positiva och negativa siffror och anger hur mycket pengar en spelare ska satsa för att vinna 100 kronor, eller hur mycket en 100-satsning skulle vinna.

Negativa siffror anger hur mycket spelarna måste spela för att vinna 100 kronor.

Exempel: Om pengelinjen för Washington är -140 krävs en £ 140 satsning för att vinna 100 kronor.

Positiva siffror anger vinsterna från en £ 100 satsning.

Exempel:   Om Toronto har en pengar på +160, skulle en framgångsrik £ 100 satsning ge £ 160. Beräkna vinster på olika satsningar genom att skala upp siffran uppåt eller nedåt proportionellt, återstående kännedom om huruvida numret är positivt eller negativt.

Puck-linjer är ett sätt att öka en satsning på pengar och liknar poängspridningar. I detta system måste favoriten vinna med 1,5 mål eller underdogen håller poängen inom samma område.

Exempel:   Om pengelinjen för Washington är -140, kräver en +1,5 pucklinjespets att huvudstäderna vinner med minst två (decimaltalet garanterar inga band). Om Toronto är underdogen på +160, kräver en -1,5 pucklinjebetagning att Maple Leafs behåller poängen inom den uppsatta målen för Caps.

Betting totals   innebär att man vågar på hur många mål som ska ställas i ett enda spel av båda lagen i kombination. Om Över / Under för Washington-Toronto-spelet är 6,0, skulle vadet vara om lagen når den siffran i kombination.

Futures satsningar innebär säsongs långa mål för både lag och spelare. Dessa kan vara vad gäller om ett lag vinner Stanley Cup, Eastern eller Western Conference Championship, deras divisionstitel eller tillräckligt med spel för att helt enkelt göra playoffs.

Bets kan också göras om spelarna kommer att vinna olika årliga utmärkelser, till exempel Hart Memorial Trophy for MVP, Vezina Trophy tilldelad bästa målvakt, Art Ross Trophy för topp poängscorer, Rocket Richard Trophy för toppmästare och Calder Memorial Trophy som ges till den bästa rookieen, eller om de når vissa statistiska milstolpar.

Oddsen för dessa långsiktiga mål skifter nästan varje dag, så tidpunkten är allt när du lägger spel. Dessa satsningar gör också för långsiktig underhållning för tillfälliga fans, med potential för ett långsiktigt utfall för tidig tro (eller smarts).


Tips för att satsa NHL-spel

Medan hockey tycks vara ett rudimentärt spel – pucka puck, spara puck, wallop det andra laget – djupt komplexa påverka resultatet av spel och därmed satsningar. Skador är en konstant variabel i alla sporter, men slitaget i ett så snabbt och fysiskt spel kräver kontinuerlig övervakning av en bettor som söker konsistens.

En viktig bidragsgivare blir en eftermiddagsschans – när spelarna inte klär sig på ett spel på grund av tränarens beslut – kan man helt ändra vadslagningslinjer och resultat.

Schema

Tid och kunskap   av var ett lag är i sitt schema kan spela en stor roll för att bestämma de bästa lagen att satsa på i en viss matchup . Lag involveras ofta i utökade vägresor och dessa kan antingen hjälpa eller skada deras chanser beroende på hur de karakteristiskt reagerar på dessa resor. För vissa lag är vägturer en slog och de kommer ner genom resan över tidszoner.

Jetlag dokumenteras ofta som lag flyger fram och tillbaka från öst till västkusten. Lag som spelar på varandra följande dagar, särskilt i olika städer, är sårbara, inte bara för att de är trötta, men för att de ofta kommer att använda en backup goaltender en gång.

Var medveten om att tränare ofta kommer att sätta upp sin bästa målvakt mot det bästa laget de spelar i en bokad situation, vilket kan påverka vad som är den förväntade pucklinjen.

Andra lag använder den extra motgången på vägturer som en chans att fokusera och binda som en enhet och spela ibland även bättre hemifrån än framför sina egna fans. Medan dagsfrån ofta är idealiska för en sådan fysisk sport, finns det tillfällen när varje NHL-lag måste spela på två dagar i rad.

Rivalitet

”Original Six”   rivaliteten finns bland de sex lag som utgjorde NHL mellan 1942 och 1967. Montreal Canadiens, Maple Leafs, Boston Bruins, Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings och New York Rangersgrundades mellan 1909 och 1926 och har därför etablerat nästan 100 år av historien tillsammans, vilket är gott om tid att brygga lite motvilja.

Bruins, Canadiens och Maple Leafs , i synnerhet, ger en hel del animosity till de flesta möten, vilket gör dem roliga att satsa. Det finns bestämd kunskap om att det bästa av båda lagen kommer att visas när någon av dessa sex är slated för att spela varandra.

Några av de bästa nyare rivaliteterna att satsa inkluderar Pittsburgh pingviner och huvudstäder och Chicago Blackhawks och St. Louis Blues. Regionala och instabila rivaliteter som Slaget om Ontario mellan Leafs och Ottawa Senators, New York Islanders vs Rangers, Anaheim Ducks och Los Angeles Kings och Pingvinerna och Philadelphia Flyers är alla speciellt uppvärmda.

In-Game Betting

Ett spel av hockey spelas över tre 20-minuters perioder, så vadslagning inom dessa parametrar kan vara ett underhållande sätt att satsa, ompröva och försöka med en annan strategi. Det är därför fördelaktigt att veta om ett lag utmärker sig i en viss period när det gäller poäng eller har en bra rekord när man leder eller slår efter en viss punkt i spelet.   Målare kommer ha mycket att göra   med denna analys.

Varje lag föredrar att göra poäng tidigt och ofta och klämma ner för resten av spelet, men få kan. Studera deras trender Nummer kommer att presentera en bild av tankesätt och mönster.


Göra NHL-val

En av de viktigaste aspekterna av hockey att förstå är hur ett lags linjer matchar mot sin opposition densärskilda natten . Detta är ett mer djupt sätt att se spelet som resulterar i att göra smartare val. Offensiva linjer involverar tre spelare, en mitt och två vingar, medan defensiva parningar involverar de två försvararna på isen som åtföljer dem.

Line Matchups

Det finns ofta fyra olika offensiva linjer och tre defensiva parningar och tränare kommer ofta att flytta dem under hela säsongen och slutspelet för att få ut det mesta av sina lag och   utnyttja felaktigheter.   Vissa linjer, kända som kontrolllinjer, är defensiva och innebär att sakta ner en särskilt dödlig linje. Dessa linjer kan ändras när som helst beroende på matchning, hälsa eller prestanda.

Eftersom det är omöjligt att spela en hel 60 minuter är det ingen garanti att de bästa scorerna på ett lag alla kommer att vara i samma linje. En tränare kan dela upp sina mest begåvade spelare för att göra sitt lag djupare. Kändlighet bland linemates ger avgörande kemi under hela säsongen som en linje   kemi kan göra hela skillnaden i lagets säsong.

Specialgrupper

En unik statistisk kategori till hockey som ofta ger olika fördelar är lagens kraftspel och straffdödprocenter. När en spelare begår en reglerbrott under ett spel skickas han till strafflådan för antingen två av fem minuter beroende på överträdelsens allvar.

Detta resulterar i en 5-till-4-fördel för det andra laget, känt som ett kraftspel, medan det andra lagets shorthanded ”penalty kill” -enhet försöker defensivt motverka motståndaren.

Befälhavande i båda fälten spelar en stor faktor över ebb och flöde av ett spel, eftersom antingen poäng på ett maktspel eller att komma fram till en framgångsrik död kallas ofta viktiga momentum-skiftande stunder.


NHL Playoff Betting

Tidigare truism har blivit utmanade nyligen Stanley Cup Playoffs.   Medan home-ice fördel var en gång en avgörande determiner för framgång,   Väglag har börjat negera dessa normer. 2018 Stanley Cup-mästarkapitalerna förlorade de första två spelen i sin första omgångsserie mot Columbus hemma och vann de fyra närmaste spelen för att avancera.

Medan lag som hade spelat ihop för säsonger skulle innebära den korrekta lösningen för en postseasonslip, blev Vegas Golden Knights det första expansionsgruppen för att gå vidare till Cup-finalen 2018 och falla till Caps i sex matcher.

Tjugoåtta lag har kommit tillbaka från 3-1 eller 3-0 underskott för att vinna serier, med 26 av dessa comebacks som inträffat sedan 1987 och sju sedan 2010. I det året blev Flyers första laget att komma tillbaka från en 3 -0 underskott, gör det mot Bruins i Eastern Conference semifinals. Föreställningen upprepades av kungarna mot San Jose Sharks 2014.

Även om det är det bästa laget i ligan, statistiskt, har det ingen särskild fördel i NHL. Eftersäsongen är så besvärlig att även lag som slutar säsongen som oddsen-på-favoriten har förlorat de senaste åren tidigt och ofta.

Laget med flest poäng i båda konferenserna vinner presidentens trofé och ses som ”mästare” i en betydelse för den reguljära säsongen. Men sedan 2002-2003 säsongen har bara två vinnare av den trofén vunnit Stanley Cup.

Presidents Trophy vinnaren eliminerades i första omgången fyra gånger från säsongen 2005-2006 under 2011-2012. Ingen vinnare av hårdvaran har avancerat förbi andra omgången (från 2018) sedan Chicago Blackhawks vann cupen 2012-2013R

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up