Home / Betting / Oscars Betting 20206 min läsning
Oscars Betting 2020

Oscars Betting 20206 min läsning

Inga Kommentarer

Vad är Oscar?

Oscarsgalan, även känd som Academy Awards, är toppen för erkännande för alla inom filmindustrin.   Söndagen den 24 februari 2019 kommer glitz och glamour att osa från alla vinklar, eftersom den röda mattan på Dolby Theatre i Hollywood pryds av creme de la creme av film storhet, i hopp om att vinna en av de 24 titlarna på 91: e Oscars .

Det finns Oscar för regissörer, producenter, kompositörer, redaktörer, författare, kostym, smink, frisyr och design, men de tre mest eftertraktade Academy Award-titlarna är: Skådespelare i en ledande roll (Bästa skådespelare), Skådespelerska i en ledande roll Skådespelerska) och Bästa Bild.

 

Kan jag satsa på Oscarsgalan?

Ja, du kan satsa på Oscarerna. Trots att nomineringar inte avslöjas till januari, är Oscars odds redan tillgängliga på alla ledande kategorier, liksom vissa Oscars-spelspecialer – som,   ”Vem kommer att göra det längsta accepteringstalet?”


Hur man satsar på Oscarsgalan

Betting på Oscars är detsamma som vadslagning på någon annan   specialerbjudanden marknader eller sport.

 • Online Oscars Betting   | Du kan hitta Oscars odds online på   bookmakerns webbplatser . De är vanligtvis under menyflikarna: Nyhet, Specialerbjudanden eller Underhållning.
 • Betting via telefon   | De flesta bookmakare har telefonbanor. Ring någon av våra rekommenderade operatörer och fråga om odds på satsningen på Academy Awards
 • Betting inom detaljhandeln   | Du kan satsa på Oscars i vilken spelbutik som helst. Fråga vid räknaren för Oscars odds, gör ditt val och placera din satsning.

Förstå Oscars Betting Odds

Det finns spelmarknader med odds på alla stora Oscars-kategorier. För första tiders: Oscars odds listor placera de som anses ha den bästa chansen att vinna på toppen med de kortaste oddsen.

Odds för akademiska utmärkelser kommer i allmänhet att vara störst innan nomineringarna för Oscarerna avslöjas i januari, men då löper du risken att göra ett urval som inte är nominerat – och det finns faktiskt en mängd andra faktorer som kan röra sig marknadsföra.

När är bäst att satsa på Oscars?

För de största oddsen på Oscars spel? Förmodligen i november. Om du vill eliminera viss risk vänta du tills nomineringar till Golden Globes, Critics Choice and Screen Actors Guilds utmärkelser har meddelats.

Av de fyra stora filmutmärkelserna är Oscarna de enda som inte tillkännager nomineringar i december. Om det kommer att bli tidiga drag i Oscars betting odds, kommer de sannolikt att relatera till dessa nomineringar:

 • 76: e Golden Globes   – Nomineringar meddelade 6 december 2018
 • 24: e kritikerens valutmärkelser   – Nomineringar meddelade 10 december 2018
 • 25: e Skärmskådespelare Guilds Awards   – Nomineringar tillkännagav 12.12.2018

Priserna för personligheter och filmer kan förändras återigen beroende på resultaten av de utmärkelser, som alla äger rum i januari 2019: The Golden Globes kommer den 6 januari, kritikern val den 13 januari, och Screen Actors Guild är den 27 januari.

Oscars Betting Tips

Att satsa på Oscar är knepigt. Det är inte som att satsa på sport när ingen vet utfallet, och variablerna kan inte bara kopplas till tidigare händelser utan också till aktuella angelägenheter.

Det är sant att favoriter tenderar att vinna de tre bästa – bästa skådespelaren, bästa skådespelerska och bästa bild – men genom att följa sociala frågor noga, kan ibland punters hitta värdet i odds oddset Oscar: till exempel:

 1. Månsken   – #Oscarssowhite, eller Oscars Whitewash, var en rörelse som protesterade mot bristen på färg i Oscars nomineringarna 2016. Akademin betonade att det skulle ta itu med detta, så det fanns icke-vita nomineringar för 2017 – och det kunde argumenteras att det hade att vara en stor vinnare. Månsken, en självständig film om en ung svart man, vann bästa bild.
 2. Jag också   – Kvinnlig empowerment dominerade Hollywood och världen, år 2017, och var som många stora sociala frågor, reflekterade i Oscar. Golden Globe Bästa skådespelare James Franco, ett kort pris i Oscars odds, nominerades inte efter att ha anklagats för sexuellt exploderande beteende. Bästa Bilden blev vunnet av en film med en dominerande kvinnlig ledning för första gången sedan 2004 – The Form of Water scoring.

Den andra toppen   Oscars betting tips   är att följa de tre föregående stora utmärkelser som faller i januari.Under de senaste 20 åren :

 • De   Kritikerens Choice Awards   har visat sig mest förutsägbara, deras vinnare av Bästa Skådespelare, Bästa Skådespelerska, Bästa Regissör och Bästa Bild pågår för att vinna Oscar   74%   av tiden.
 • De   Golden Globes   har den värsta posten, bara   56%   av sina vinnare tar en Oscar.
 • Bästa skådespelare   på kritikerens val har vunnit   90%   av motsvarande Oscars sedan 1998.
 • Bästa skådespelerskor   från Screen Actors Guild’s Awards gör bäst på Oscar, med a   75%   strike-takt.

Om vadslagning på Oscar inte är din sak, men du är intresserad av att satsa på underhållning och TV-evenemang, kolla in våra spelguider på   Lärlingen , X-faktor , Strictly Come Dancing , och Royal Baby.


Oscars historia

Februari 2019 kommer att se de 91: e Oscars som presenteras av Academy of Motion Picture Arts and Sciences, varje vinnare går bort med en av de kända gyllene statyer som ger Academy Awards sitt namn.

Sedan den första middagen den 16 maj 1929, där en 15-minuters ceremoni delade ut 15 statyer, har den vuxit till en 3,5 timmars produktion, tv-direkt till 225 länder. Totalt 3 072 Oscar har tilldelats, här är de senaste stora vinnarna på Academy Awards.

Senaste bästa Film

År Film Mottogs av
2017 Shape of Water Guillermo del Toro och J Miles Dale
2016 Moonshine Adele Romanski , Dede Gardner & Jeremy Kleiner
2015 Spotlight Blye Pagon Faust, Steve Golin , Nicole Rocklin , Michael Sugar
2014 Birdman Alejandro Iñárritu , John Lesher & James Skotchdopole
2013 12 years of slave Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner , Steve McQueen, Anthony Katagas

Senaste Bästa Skådespelare Vinnare

År Skådespelare Karaktär Film
2017 Gary Oldman Winston Churchill Darkest hour
2016 Casey Affleck Lee Chandler Manchester by the sea
2015 Leonardo DiCaprio Hugh Glass The Revenant
2014 Eddie Redmayne Stephen Hawking The theory of everything
2013 Mathew McConnaughey Ron Woodroof Dallas Buyers Club

Senaste Bästa Skådespelerska Vinnare

År Skådespelerska Karaktär Film
2017 Frances McDormand Mildred Hayes Three Billboards Outside Ebbing
2016 Emma Stone Mia Dolan La La Land
2015 Brie Larson Glädje Newsome Room
2014 Julianne Moore Alice Howland Still Alive
2013 Cate Blanchett Jeanette Francis Blue Jasmine

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up