Home / Betting / Premier League Betting5 min läsning
Premier League Betting

Premier League Betting5 min läsning

2 Comments

Med snabba och hårdstridiga spel är det ingen överraskning att Englands Premier League är den mest uppmärksammade ligan i världen och i centrum för fotbollsbetting. Det är inte bara programföretag som krypterar att vara en del av åtgärden heller – de bästa spelplatserna konkurrerar ständigt för att ge dig de mest lukrativa marknaderna, de bästa priserna och de färskt specialerbjudandenna. Men hur går det för att få värde för pengarna? Förstå hur, varför och varför i Premier League-vadslagning är avgörande för att du ska få en positiv avkastning trots en konkurrensutsatt marknad!

Pre-Season chansningar

Innan det första spelet slår av, bör spelarna leta efter möjligheter i de exakta marknaderna i Premier League. den mest populär inkluderar :

  • Premier League Winner   | Med rätt statistik till hands, kan man förutse ligas vinnare innan den första bollen sparkas kan vara värt en poäng. Tänk på ett lags prestation under föregående säsong och huruvida de har gjort några stora signeringareller ej .
  • nedflyttning   | De tre lag som promoveras från Championship är vanligtvis bland favoriterna att gå ner, men sedan år 2000 har det aldrig varit en säsong när alla tre nyligen befordrade lagen blev förkastade. Oftast, bara en av dessa sidor går ner, så en nedläggnings satsning på en nykomling är inte garanterad. Gambling på en överraskning förnedring kan betala utdelningar.
  • Topp målskytt   | Med några anmärkningsvärda undantag vinner stora signeringar sällan den gyllene stöveln med ett nytt lag. Sammanställda vinster är inte alltför vanliga heller, men in-form-strejkare är värda att överväga.
  • Topp 10 Avsluta   | Att förutse ett lag som slutar i topp tio är inte så enkelt som det kan tyckas när det gäller Premier League och det är oförutsägbar natur. Fokusera på lagets tidigare årstider och där de har hamnat i bordet. Om de har varit topp 10 varje gång kan de vara värda en spets.

De bästa sportbettingwebbsidorna erbjuder många variationer på dessa teman, vilket ger en rad risker och belöningar. Till exempel kan spelare satsa på sidor som slutar i topp två, tre eller fyra för mindre avkastning; eller djärvt överväga en vinnare / toppmatchare dubbel för en riktigt stor seger.

Timing i dina spel

En av de viktigaste övervägandena för alla som tar upp Premier League-vadslagning är när de ska satsa. Hoppa i tidigt och fräscha utveckling kan scupper dina planer.Flytta för sent och oddsen kan snabbt växla. Lyckligtvis finns det ett antal enkla sätt att planera din timing för att maximera dina spel:

  • Säsongsmässiga trender   | Arbetet med en Premier League-chef är notoriskt osäkert, och spelare är alltid inbjudna att satsa på nästa man för säcken. November är historiskt den farligaste månaden för Premier League-chefer. Liknande trender finns för anfallare heta streck, skador och mer.
  • Form   | Som med vadslagning på en hästkapp är formuläret avgörande. Klubbarna går igenom heta och kalla sträckor, och det är viktigt att identifiera ett lag på grund av att de gör korrekta förutsägelser, särskilt på matchvinstmarknaden.
  • In-Play Betting   | Förutom att vara spännande,   in-play vadslagning i fotboll   låter dig utnyttja utvecklingen under ett spel. Top bookmakers ger också live statistik som hjälper dig att göra dina spel på ett effektivt sätt. Om du tror att din insats kanske kommer att misslyckas, har de flesta webbplatser en utbetalningsfunktion som gör att du kan hämta dina vinster före den slutliga visselpipan.

Statistik vadslagning

Premier League har konsekvent varit bland ligorna med den högsta variationen i spridningen av poängen. På ett annat sätt är klyftan mellan topp och botten en av de största av världens bästa ligor. Konsekvenserna av statistik som dessa är enorma och potentiellt pengar på flera sätt.

  • Match Winner Markets   | Ja, spel kan vara oförutsägbara och chockresultat händer, men statistiken berättar för oss att det finns topplag som konsekvent vinner och bottenlag som inte gör det. Plocka ut dem, sätt tillbaka dem konsekvent och regelbundna avkastningar är troliga.
  • Målskyttemarknader   | Att identifiera in-form-strejkare är viktigt, men lika viktig är att identifiera när de ska göra poäng.
  • Andra målmarknader   | Bortsett från de specifika detaljerna i spelarform och psykologi är marknader som mål över / under och tiden för målet utmärkta utrymmen för att utnyttja kall hård statistik. Det är till exempel värt att notera att det genomsnittliga antalet mål per spel har svängt mellan två och tre i varje enskild Nyhetssäsong. Titta hårt och du kan också avslöja trender i de tider som målen görs.

Titta i detalj i ett lags strategi och spelarstatistik kan avslöja möjligheter i överraskande marknader som hörn över / under, kort per spel och handikapp. Vad som helst du väljer väljer nyckeln till att använda statistik och trender effektivt en konsekvent och genomtänkt strategi för dina spel.

Transfer Specials Betting

I slutet av varje säsong (och under januari månad) öppnas överföringsmarknaden och hundratals spelare överförs till och från Premier League, ofta för miljoner pund.Överföringsfönstret öppnar några mycket intressanta satsningar för någon som letar efter något lite annorlunda. Genom att titta noga på en spelares formulär och genom att analysera den nuvarande överföringsmarknaden med ett verktyg som Transfer Hound , punters kan försöka gissa om spelare inte kommer att stanna hos sin nuvarande klubb eller logga in med en ny.   Topp bookmakers   erbjuda odds på spelare som går till specifika klubbar under varje fönster. Håll ett öga på vad som inte inkluderar låneavtal eller förhandskontrakt för spelare.

2 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up