Home / Betting / Royal Ascot 2019 Betting5 min läsning
Royal Ascot 2019 Betting

Royal Ascot 2019 Betting5 min läsning

Inga Kommentarer

Royal Ascot har körts på Ascot Racecourse i England sedan 1768. Det har vuxit till den mest värdefulla och prestigefyllda hästkapplöpning möte i Storbritannien, prispengar på totalt mer än £ 7million och Royal Ascot-spelomsättning överstigande £ 150million, över fem dagar i Grupp 1-racing varje juni.

Royal Ascot är känd för sin anslutning till den brittiska kungafamiljen, medlemmar som anländer i hästvagnar dagligen. Drottning Elizabeth II själv är bland dem som deltar varje dag, mer än 300 000 racegoare njuter av Royal Ascot varje år.

Det sänds till mer än 50 länder, med en rad internationella konkurrenter från så långt bort som Japan, Australien och USA. Royal Ascot punters satsa på allt från vinnarna ras, till vilken färg hatt Drottningen kommer att bära. På den här sidan hittar du tips för vadslagning på Royal Ascot, några intressanta spelmarknader att driva, och några användbara Royal Ascot oddsinformation.

 

Hur man satsar på Royal Ascot

Betting på Royal Ascot är populär bland alla racegoers, Royal Ascot-spelmarknaderna är tillgängliga för några av de ledande händelserna under hela året. Det finns flera sätt att satsa på Royal Ascot, men mest värde finns på   topp hästkapplöpning webbplatser.   här är hur man sätter din Royal Ascot satsning på:

  1. Välj din häst (er)   – Undersök formuläret på tävlingskorten och välj den häst eller häst som du tror kommer att vinna.
  2. Välj ditt spel   – De två vanligaste satsningarna på Royal Ascot är ”win” och ”each-way”. Du får en avkastning på ”vinna” om hästen avslutas först. Men du får betalt ut på ”varje sätt” om hästen vinner eller får en placering – vanligtvis de två eller tre översta.
  3. Välj din spelwebbplats   – Ta en titt på våra rekommenderade hästkapplöpningswebbplatser och handla om det största priset på vad du satsar på. Om du satsar på olika sätt, kom ihåg att titta på olika sätt: vissa bookmakers erbjuder mer än standard tre på deras platsmarknader.

 

Royal Ascot Betting Markets

Mer än £ 150million satsar på bettingmarknaderna Royal Ascot varje år, med punters dras in av den konkurrenskraftiga racing och unika speciella marknader som bara Royal Ascot kan producera.   Dessa är de mest populära Royal Ascot spelmarknader :

  • Antepost Betting   – Som   Uppfödare Cup, Cheltenham Festival och Grand National, Royal Ascot har spelmarknader tillgängliga året runt. Dessa kallas ante post betting marknader, eftersom de är marknader bildade innan det slutliga fältet har deklarerats – vilket vanligtvis är två dagar innan tävlingen äger rum. Risken att placera en ante-post-satsning på Royal Ascot är att hästen kanske inte stämmer i loppet, men vissa bookmakare erbjuder en icke-runner-no-bet-politik, vilket innebär att spelarna får återbetalning om hästen saknar loppet.
  • Race Day Betting   – Betting på raceday på Royal Ascot kan göras online, på kursen, i en bookies eller via telefon. De mest populära Royal Ascot-satsningarna är ”vinn” och ”var och en”, men du kan också placera en mängd olika satsningar som involverar flera val som kan vinna dig mer för pengarna.
  • Top Trainer / Jockey Betting – Eftersom det finns fem dagars tävling på Royal Ascot, är det ett pris för jockeyen som rider flest vinnare och för tränare som saddlar flest vinnare. Under hela mötet kan du satsa på vilken jockey eller tränare som kommer att landa dessa priser, vilket ger punters någonting att följa hela veckan
  • Mode vadslagning – Royal Ascot mode är lika populärt som själva idrotten. Det finns en mängd olika Royal Betting-oddsmarknader, den mest populära att satsa på drottningens hatt eller outfitfärg varje dag på det kungliga mötet.

Bästa Royal Ascot Races att satsa på

De bästa Royal Ascot-tävlingarna ska satsa på. Det är alla tävlingar som alla vill vinna: det finns sex tävlingar varje dag på Royal Ascot, åtta av dem ges den högsta kategorin som är möjlig i Grupp 1. Dessa Royal Ascot-spelmarknader är de mest prestigefyllda och definitivt värt att titta på:

 

Dag Namn Distans Vinstsumma
tisdag Drottning Anne Stakes 1m £ 600 tusen
tisdag Kings Stand Stakes 5f £ 500 tusen
tisdag St James Palace Stakes 1m £ 500 tusen
onsdag Prince Of Wales insatser 1m2f £ 750 tusen
torsdag Ascot Gold Cup 2m4f £ 500 tusen
fredag Commonwealth Cup 6f £ 500 tusen
fredag Coronation Stakes 1m £ 500 tusen
lördag Diamond Jubilee Stakes 6f £ 600 tusen

 

Om du letar efter mer utmanande tävlingar att spela med Royal Ascot, ta en titt på några av handikapperna. Det finns sju under de fem dagarna alla får enorma poster, ochlåter punters få gott om värde. det är vår Top Royal Ascot betting tips!

 

Royal Ascot History

Royal Ascot är synonymt med royalty. Mötet är en tradition av tradition som fortsätter av den brittiska kungafamiljen och deltar årligen av drottningen och andra medlemmar av kungafamiljen. Det var Queen Anne år 1711 som grundade evenemanget, och det har sedan blivit en häftklammer i den brittiska sociala kalendern, med alla raser som kallas för kungliga människor eller platser.

Under Royal Ascot finns tre kapslingar som är föremål för rasister, den mest prestigefyllda är The Royal Enclosure. Tillgång till Royal Enclosure är mycket begränsad. De som vill baska sig i rikedom och royalty måste få medlemskap av någon som har varit närvarande i inneslutningen i minst fyra år. Klädkoden vid Royal Enclosure är strikt tillämpad, med morgonklänning förväntas följa hela tiden .

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up