Home / Betting / Sportspelstrategi: Ackumulatorer3 min läsning
Sportspelstrategi: ackumulatorer

Sportspelstrategi: Ackumulatorer3 min läsning

Inga Kommentarer

Ackumulatorer är oerhört populära på alla sport och marknader, men hur mycket förstår du verkligen om de involverade taktiken?

Anta ett system

Det finns många grundläggande eller rena tillvägagångssätt för ackumulatorsystem. De sträcker sig i komplexitet, men alla handlar om att välja spelare / lag för att rygga utifrån stränga kriterier. exempel inkluderar :

  • Uppbackning av favorit
  • Stödja underdogsna
  • Spela på lag med en hemmafördel

Fördelarna med att spela ett ”rent” -system är att det vanligtvis bara kräver en grundläggande analys, och att konsekvent tillämpning av samma regler gör det enkelt att se om systemet fungerar eller inte.

I teorin kan någon identifierbar trend (eller trender) bli ett ackumulatorsystem. Så var inte rädd för att prova nya saker.

 

”Dead Certs” och ”Coupon Busters”

När du känner att ett system betalar, finns det sätt på vilka du kan anpassa det. Den mest populära är att padding-ackumulatorer med någon du är säker kommer att vinna (”dead certs”) oavsett om de passar systemet.

Dessa är spelare / lag som alla statistik visar är absolut nailed-on säkerheter att vinna. De prissätts också alltid.Till exempel, om någon stödde underdogs hemma i Premier League hade det varit frestande att kasta upp ackumulatorn genom att stödja Liverpool för att vinna bort vid Cardiff den 22 mars 2014 kl 2/5 för att driva upp den totala oddsen för en ackumulator.

Faran är att det inte finns några reella certainties, och dessa låga oddstillägg kan bli ”kupongbusters” (förlora satsningar som scupper massor av ackumulatorer), så varje avvikelse från strategin måste noggrant beräknas .

Det finns också det extra problemet att det stör en långsiktig analys av hur bra din underliggande strategi fungerar.

Plocka vinnare

Om du överväger att släppa en bred penselstrategi som faktor i så kallade dead certs, kan du helt enkelt vilja fortsätta att välja dina ackumulatorposter baserat på en rad olika trender. Om detta förbättras på ett rakt system är det att det gör det möjligt för fler faktorer att komma till spel, snarare än att fokusera på en huvudutveckling.Syftet är att ringa så många nyckelfaktorer som möjligt i en viss matchup, för att identifiera och undvika (eller inbetala) ett oväntat resultat.

Säkra bets

Om du vill hålla fast vid en bred penselstrategi men vara försiktig med andra faktorer, är det värt att överväga ett bra läge säkrings insats. Det innebär att satsa på en ackumulatorstrategi som vanligt, men belysa potentiella risker och satsa som antingen kommer att mildra dina förluster eller, idealiskt, levererar vinner, hur långt spelet går.

Till exempel skulle eventuella ackumulatorer som stöttar favoriterna i Aviva Premiership den 29/30 mars 2014 ha blivit flummoxed av Worcesters bortgångsspel i Newcastle. Men säkring genom att stödja Worcester för att vinna 21/10, med samma insats som placerades på acca skulle ha givit en smal vinst.

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up