Home / Betting / UFC Betting6 min läsning
UFC Betting

UFC Betting6 min läsning

Inga Kommentarer

Här är din fullständiga guide till vadslagning UFC, inklusive en lista över de bästa UFC-sportböckerna som täcker marknaden, exklusiva välkomstbonuser från de sportböcker när du registrerar dig, tips på expertbetting för alla de bästa kamperna och råd om vad du bör tänka på när du spelar på UFC-matcher.

 

Betting på UFC

I åratal har UFC märkt MMA ”den snabbast växande sporten i världen” och medan det kanske inte är sannolikt sant, är det säkert det vadslagning på MMA och mer specifikt vadslagning på UFC, är bland de snabbast växande spelmarknaderna i världen.

I över ett sekel, boxning vadslagning (ironiskt nog) hade ett stränglag på kampsportspel, men under de senaste åren har UFC gått in på den marknaden och konkurrerar nu – om inte överstiger – boxning i spelarnas ögon.

Denna guide bör fungera som en primer för att starta vadslagning på UFC och för att lyckas med det.

UFC Betting Odds förklaring

Betting på UFC är enkelt, eftersom en stor majoritet av vad som uppstår är ”moneyline-satsningar”. Moneyline-satsningar väljer helt enkelt vilken av de två fighters som vinner kampen och vinnande spel betalar ut enligt oddsen som är förknippad med varje fighter.

Oddsen på favoriter är negativa siffror – dvs -250 – vilket betyder att en UFC-spelare måste betala så mycket pengar, $ 250, för att vinna 100 dollar. Omvänt har underdogs positiva siffror – dvs +200 – vilket betyder att en UFC-spelare bara behöver satsa $ 100 för att få utbetalt $ 200 (plus återbetalning av deras ursprungliga satsning).

Om kampen slår till, drar satsningarna och pengarna återvänder till spelaren, såvida inte satsningen var på en ”trevägs moneyline”. Tre-vägs moneylines gör det möjligt för spelarna att satsa på att kampen är oavgjort. de odds som tenderar att vara långa som drakar är sällsynta i UFC, och är bland de mest populära alternativen för att satsa på UFC.

Topp UFC Bettingmarknader

Moneyline

Riktiga satsningar placeras på endera fighter som betalar ut enligt oddsen på fighteren.

Över under

Bets placerade under kampens löptid. Över / Under-satsningar ger ett bestämt antal rundor och spelarna måste bestämma om kampens varaktighet överstiger eller faller bort från linjen.

Till exempel betyder en Över / Under av 2,5 att linjen är 6 minuter och 30 sekunder i kampen. Om kampen slutar före då, under-kassan. Efter det är överkassorna.

Vinstmetod

Spel på hur kampen kommer att sluta – antingen KO / TKO, Inlämning eller Beslut. Dessa satsningar kan ofta kombineras med vilken fighter som kommer att vinna också.

Round Fight Ends

Bets på kampens varaktighet, välj exakt vad runt kampen kommer sluta i. Dessa spel kan också vanligtvis kombineras med vilken fighter som kommer att vinna också.

Points Handicap

Spel placeras på hur många poäng en fighter kommer att vinna vid, om kampen ska gå till beslut. I MMA, tre domare poäng slagsmål, med de flesta rundor görs 10-9 för vinnaren.

Punkter handikappar ställer in en linje för favoriten – till exempel 3,5 poäng – och vad gäller huruvida favoritens scorecards i slutet av matchen kommer att bli så många poäng än underdogsna. Eventuella stopp av favoriten vinner också vadslagningen.

Framtida

Bets på eventuella framtida slagsmål eller resultat som inte har meddelats ännu men ryktas att det händer.

Parlays

Lägga till flera satsningar tillsammans för en enda satsning med större odds. Utbetalningen är större, men det är risken för att en förlust för vad som helst, förlorar hela parlayen.

 

Hur man väljer en UFC Bettingsida

Att satsa på UFC-strider är att jaga: Du måste välja och välja vilka slag och vilka slag som ger det bästa värdet, och att jakt, att välja en plats är lika viktigt som att slå ditt skott. En dålig UFC-spelplats kanske inte har alla rader för alla slagsmål eller kappa hur mycket pengar du kan vinna på vissa slagsmål.

Att välja en dålig plats att satsa på UFC kan vara lika svårt att jaga i öknen, så se till när du väljer en UFC-spelplats som webbplatsen erbjuder omfattande odds på alla slagsmål.

 

Tips för UFC Betting

Betting på UFC är enklare än andra sporter eftersom det finns mindre variabler att överväga, men eftersom UFC-vadslagning är lättare att komma in, är det mycket viktigt att förstå nyanserna för att vara en vinnande spelare.

Här är några saker du bör tänka på när du bestämmer dig för var du ska lägga ner dina pengar.

Brottning | Brottning är den viktigaste skickligheten eftersom brottning innebär att du kan styra vart kampen äger rum. Att diktera hur en kamp händer är ett av de enklaste sätten att vinna en kamp, ​​så när man bestämmer sig mellan fighters, titta på vem den bättre brottaren är.

De unga äter den gamla  | MMA ser sällan fighters går i pension på toppen av sina spel. Istället kommer äldre kämpar att fortsätta att konkurrera bra förbi sina bästa dagar och UFC kommer att matcha dem med unga framtidsutsikter, för att bygga nya stjärnor ur kroppens gamla.

Ofta lyckas de unga. I de flesta ”prognoser mot veteran” slagsmål är sidospårning med stigande stjärnan bättre än att välja den fallande.

Välj dina fläckar | Du behöver inte satsa på varje kamp, ​​bara de du känner dig säker på. Några slagsmål är sanna ”myntflip” -slag, och om oddsen speglar det, satsar du inte på vinnaren. Titta istället på rekvisita för att maximera ditt värde. En fighter kan vara en -250, ett brant pris, så istället se och se om han vinner av KO är en juicier linje.

Titta på parlays till juice upp linjer  | Vissa tunga favoriter är fortfarande värda en satsning, även vid -500, men återgången är så liten att det är inte lika lockande att satsa dem raka. Parlaying stora favoriter tillsammans stöter på oddsen och gör vad det är värt att satsa.

Ju tyngre kämparna desto mer sannolikt är det en finish | Det finns ett direkt samband mellan viktklass och slutfrekvens. Ju lättare kämparna desto mer sannolikt är det att gå till beslut. Att satsa överskottet på flygvikt och halmvikt tenderar att vara en pengar tillverkare.

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up