Home / Betting / US Open 2019 Betting5 min läsning
US Open 2019 Betting

US Open 2019 Betting5 min läsning

Kommentar

US Open är den sista Grand Slam på årets professionella tenniskalender. Medan Wimbledon anses vara den mest eftertraktade Slam-titeln, anses US Open av vissa vara oändligt mer spännande när det gäller arenan och den otroliga atmosfären som skapas av en publik som övertygar varje tävlande spelare. Tävlingen ägs av United States Tennis Association, med intäkter från biljettförsäljning, sponsring och tv-erbjudanden som används för att främja utvecklingen av tennis i USA.

Utmärkta mästare har kämpat ut för US Open glory genom åren. Roger Federer, Andy Murray, Novak Djokovic,Rafa Nadal, Serena Williams och mer har alla presenterat. Spel på tennis har ökat stadigt under åren, och US Open tennisspelmarknaderna är nu några av de mest populära varje sommar. Evenemanget hålls årligen och börjar senast måndag i augusti, varande två veckor i september.

US Open Market på tennis vadslagning har sett en stark ökning de senaste åren, eftersom punters idrottsinteresser blir alltmer mot tennis. När du markerar en satsningsstrategi för US Open, håll dig uppdaterad med tidigare tennisturneringar, särskilt andra Grand Slams, och försök att undvika favoriter tidigt.

 

Turneringsinformation

US Open är strukturerad på samma sätt som andra Grand Slams Tennis, som Franska Öppna, men är den enda som använder tiebreakers i varje uppsättning av match. Det är också den enda Grand Slam-turneringen där kvinnornas räkning har 16 kvalificerade spelare i motsats till 12.

Grunden för US Open håller 22 domstolar. Fyra showbanor, 13 fältbanor och fem träningsdomstolar.Huvudrätten, Arthur Ashe Stadium, öppnade 1997 och är uppkallad efter Arthur Ashe, den spelare som vann mannen finalen i den första turneringen 1968 – en final som har blivit allt svårare att förutse över åren.

Sedan 1978 har tävlingen ägt rum på en hård domstol med namnet Pro DecoTurf. Klassificeras av ITF som medium-snabb med något mindre friktion och producerar en lägre studsa jämfört med andra hårda banor.Domstolarna är helt återuppbyggda före början av turneringen varje år. När du satsar på en spelare i US Open, kolla in deras senaste prestanda på liknande ytor.

Populära US Open Tennis Betting Markets

Fullständig vadslagning | Detta är en av de enklaste bettingmarknaderna i USA. Välj vem du tror kommer att vinna tävlingen (man eller kvinna). Tänk på ditt vals senaste prestanda, hålla ett öga på Wimbledon i synnerhet, den sista Slam före Open.

Ange vadslagning | Att satsa på ett setpoäng är detsamma som att satsa på slutresultatet i ett fotbollsmatch.Värde kan ofta hittas i satsningar på en av topp tennis bookmakers. Håll ett öga på oväntade nybörjare och försök att kapitalisera senare i turneringen.

Matchspel  | Att sätta en insats ner till en specifik US Open match-up kan vara ett bra sätt att göra korta spel.Tänk på spelets prestanda, som ett ordentligt spel, och håll ögonen på den yta matchen spelas på. Eftersom oavgjort är omöjligt i tennis är oddsen på favoriter ofta extremt kort. Ackumulatorer är särskilt populära för US Open som ett resultat av detta.

Över/Under vadslagning | Så konkurrensutsatt som US Open är det möjligt att förutse om en match kommer att sluta över eller en viss mängd uppsättningar. Detta är ett bredare sätt att satsa om du är osäker på vilken spelare som vinner en specifik match.

 

Tips för vadslagning på US Open

Kunskap är makt | Det kan verka enkelt, men se till att du gör din forskning före vadslagning på US Open. Anta inte alltid att stora namn kommer att fungera bra. Om du lägger ett antal olika satsningar, försök att satsa lite på underdogs till att börja med, hålla ett öga på deras form.

Favoriter är sällan lönsamma | Detta är en tumregel, inte bara för din US Open spelstrategi , men för sportspelstrategi av något slag. Söker upp stigande stjärnor är ett bra sätt att hitta värde . Att spela det säkert med favoriterna kan lägga ett par vinster under ditt bälte, men det är inte värt din tid när det gäller lönsamhet.Försök att försvaga allmänheten, speciellt om ett stort formellt namn tar en okänd men anständig konkurrent.

Följ aldrig en blind | Lyssna aldrig på US Open tennis tips (via ord till munnen eller online) utan att det finns en rimlig och förklarlig grund för att placera spelet. Om du spelar med andra hör du ofta om ”säkra saker”. Kom ihåg, inget är någonsin givet i sportspel, och att satsa på US Open är inte annorlunda. Även om tips kan vara användbara är det alltid värt att satsa självständigt och göra den slutliga domen själv.

Senaste US Open Tennis Vinnare

År Herr Singlar Vinnare Kvinnliga Singlar Vinnare  Herr Dubbel-vinnare Kvinnor Dubbel-vinnare Mixad Dubbel-vinnare
2017 Rafael nadal Sloane Stephens Jean-Julien Rojer/HoriaTecau Chan Yung -Jan/ Martina Hingis Martina Hingis/ Jamie Murray
2016 StanWawrinka AngeliqueKerber Jamie Murray / Bruno Soares Bethanie Mattek-Sands / Lucie Šafářová Laura Siegemund / Mate Pavić / td>
2015 NovakDjokovic Flavia Pennetta Pierre- Hugues Herbert /Frankrike Nicolas Mahut Martina Hingis / SaniaMirza Martina Hingis / Leander Paes
2014 Marin Čilić Serena Williams Bob Bryan / Mike Bryan Ekaterina Makarova / Elena Vesnina Sania Mirza / Bruno Soares

Kommentar

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up