Home / Betting / Zlatans mål nummer 5001 min läsning
zlatan mål nummer 500

Zlatans mål nummer 5001 min läsning

Inga Kommentarer

Zlatan Ibrahimovic gör ett fullständigt löjligt 500:de karriärmål –

Zlatan Ibrahimovic gjorde mål nummer 500 i sin karriär under de tidiga timmarna på söndag morgon, och det var såklart väldigt spektakulärt.

Ibrahimovic, 36, nådde upp till milstoplen under LA Galaxys 5-3 nederlag till Toronto i MLS. Anfallaren producerade ett fantastiskt mål som såg ut som han övat på under sina många timmar med kamsports träning. Bollen lyfts över backlinjen från mittlinjen och på ett otroligt sätt lyckas Zlatans mål nummer 500 klacka in bollen bakom ryggen och stolpe in. Helt enkelt fantastisk.

Fler snygga mål från Zlatans sida

Det har förmodligen aldrig funnits en spelare i historien som har gjort mer spektakulära och unika mål än Zlatan,  och söndags mål var bara den senaste akrobatiska sparken han har gjort. Några av hans mest omtalade mål är en bicicleta  för Sverige mot Italien vid EM 2004. Innan Zlatans mål nummer 500 gjorde  han till en vana att göra spektakulära mål för Paris Saint-Germain. Zlatan gjorde ett av de absolut häftigaste målen någonsin med sin spektakulära bicicleta i en internationell vänskaps match mot England på invigningen av friends arena 2014.

Här nedan kan ni se Zlatans mål nummer 500.

 

Hos Bethard kan ni spela på att Zlatans mål nummer 500 inte blir hans sista. Du kan också hitta många andra sportbonusar hos oss.

 

0 Comments

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

Scroll Up